неділя, 15 лютого 2015 р.


Е.Л. Джеймс "50 відтінків сірого"
[книга та фільм]
 На книгу "50 відтінків сірого" я натрапила випадково. Всі писали, що книга класна, тому я вирішила ознайомитись з нею. В мене немає звички дивитись, що за жанр в книги (іноді навіть опис не читаю). Так цікавіше. Але тут напевно треба було спочатку почитати, що це за книга. 
 Не знаючи, що це еротичний роман, я спокійно почала слухати її(з книгою я познайомилась у форматі аудіо-книги). Спочатку все було нормально, нічого не звичайного. Він - багатий власник компанії, вона - студентка, яка не знає чим буде займатись далі, просте інтерв'ю, яке призвело до відкриття незвичайних таємниць. Після кількох сторінок книги я вирішила, що це хороший сучасний роман. Мені дуже сподобалась ідея з "внутрішньою богинею". Це цікавий хід, таким чином легше зрозуміти думки та почуття Анастейши. І коли все дійшло до ЧЕРВОНОЇ КІМНАТИ і всього, що з нею пов'язане, мені книга дуже сподобалась. Ці моменти книги тільки додавали гостроти та пікантності історії. 
  Я прослухала всі три книги Е.Л.Джеймс і можу сказати, що це дуже хороша любовна історія. В неї зворушливе закінчення, а також немовірно інтригуючі події, які доводиться пережити головним героям книги. 
  Після прочитання першої частини книги ("50 відтінків сірого"), я поділилась враженнями з кількома подругами. Мої враження їх зацікавили і вони теж почали читати книгу. В кінцевому результаті, нам усім сподобалась ця історія. 
  Коли я почула, що книга буде екранізована, то дещо задумалась чи захочу дивитись такий фільм. В книзі дуже багато відвертих еротичних моментів. Я думала, що фільм вийде реальною порнографією. І ось сьогодні я подивилась цей фільм. В інтернеті є вже "піратська" версія фільму з кінотеатру. 
  Почну опис своїх вражень із головних героїв. Крістіан Грей-Джеймі Дорнан, Анастейша Стіл-Дакота Джонсон. Джеймі, на мою думку, підходить на цю роль, в нього хороша міміка і його гра добре передає сутність Крістіана Грея, а от Дакота не дуже мені подобається в ролі Анастейши. Я по-іншому її собі уявляла. Мені здається, що вона весь фільм боїться Грея, хоча в книзі дуже мало моментів, коли їй реально страшно. Тому в мене неоднозначні враження від головних героїв.
 
  Весь фільм теж побудований дещо в прискореному темпі. Складається враження, що одразу після знайомства Анастейша на все погодилась, хоч в книзі було ще дуже багато нюансів. Але в загальному фільм знятий досить добре. Я навіть не помітила як пройшло дві години. Я неодмінно передивлюсь його, коли з'явиться хороша якість. І звісно чекатиму виходу наступних двох частин фільму. Адже вони мають бути більш насиченими на події :)

Немає коментарів:

Дописати коментар