четвер, 29 січня 2015 р.

Ден Браун "Цифрова фортеця"
  Вчора, як і було заплановано, дочитала ще одну чудову книгу Брауна.
  Книга розповідає про працівників Агенства Національної Безпеки (АНБ), яким до рук попав незламний код. І тільки творець коду та його повірена особа мають пароль, який дозволить відкрити "цифрову фортецю" і дати неоціненну інформацію щодо шифрування даних. А це означає, що національна безпека США під загрозою, адже код може попасти до терористів, бандитів і т.д. Тому кілька працівників АНБ намагаються по-своєму знайти код до "фортеці". Але під час цього одного дня, коли вони намагаються розшифрувати код, відбувається багато цікавих подій, які суттєво змінюють все. І це руйнує грандіозні плани на всесвітню славу.... Кого? А це ви дізнаєтесь, якщо прочитаєте книгу.

  Як і більшість книг Дена Брауна, "Цифрова фортеця" дуже добре написана та має неймовірно захоплюючий сюжет. Автор заставляє наш мозок на повну працювати над вичисленням злочинних планів усіх персонажів книги. І хоч десь на середині книги (а може і ще трохи скоріше) я вже здогадалась, хто винуватець всьому, але це ні в якому разі не зіпсувало враження від закінчення. Браун любить в кожній своїй книзі створювати такий момент, де впродовж 10-15 сторінок ти просто перестаєш дихати і з надією слідкуєш за головними героями та їх діями.
  Мені подобається, що всі книги автора піднесені на національний рівень, тобто, всі розповідають про події, які можуть нашкодити країні, світу і т.п. Це робить сюжет ще більш напруженим та заплутаним.
  З радістю визнаю, що Ден Браун майстер своєї справи. Ця книга повністю в стилі автора і ніхто інший не зміг би краще змалювати такий сюжет.
  Тому раджу прочитати книгу, якщо ви любите розгадувати не зовсім легкі загадки :)

Немає коментарів:

Дописати коментар